Beoordelingen van Milliy Sushi Gouda

Recente recensies

5.0
Gemma
gisteren

Heerlijke sushi, snel bezorgd en netjes verpakt! Kortom zeker voor herhaling vatbaar!!

Helmer de Raaf
13 september 2021

Rijst van de sushi was wat droog, leek minder vers. Lang van te voren gemaakt? Smaken waren goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yulia
12 september 2021
Sharon
8 september 2021

De Lekkerste Sushi van Gouda is van Milliy! Vriendelijk en supersnel bezorgd zoals altijd. Ik ken jullie verhaal van IndebuurtGouda, een ondernemer met een goed doel, waardoor ik graag bij jullie bestel. Alleen net als de vorige keer, een verbeter tip: minder overbodig plastic gebruiken. Dan zou het helemaal perfect zijn! Want het eten is voortreffelijk en de service fantastisch.

Astrid
2 september 2021

Heerlijk gegeten weer.

Acoustify77
1 september 2021
Lda
29 augustus 2021
H van der Sloot
28 augustus 2021

Vlotte verwerking van bestelling . Goed verpakt en netjes . Het eten ziet er goed en verzorgd uit. Top

Bas
22 augustus 2021

Goede lekker sushi voor een nette prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
20 augustus 2021

Hele vriendelijke bezorging, erg lekkere sushi. Paar kleine verbeterpuntjes vanuit milieuoogpunt: het plastic dat gebruikt wordt om de sushi op de grote schaal uit elkaar te houden zou milieuvriendelijker kunnen en de stokjes zouden alleen op verzoek bijgeleverd kunnen worden (wij hebben ze zelf)

Anonymous
19 augustus 2021

Lekkere sushi, goede prijs

Land
12 augustus 2021

Lekkere sushi. Personeel is erg vriendelijk.

MJ
12 augustus 2021

Heerlijke Sushi en bezorging prima geregeld!

Astrid
11 augustus 2021

Heerlijke sushi! Vriendelijke bezorger.

Suzanne
9 augustus 2021

Lekkerste sushi van Gouda!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Huub
5 augustus 2021

Binnen een half uur na bestelling bezorgd. Sushi was goed van smaak en zag er verzorgd uit. Dat smaakt naar meer šŸ˜

Yulia
26 juli 2021

Het beste in Gouda. Altijd lekker, altijd tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laurens
22 juli 2021

We hebben al vaker bij Milliy besteld en het eten is altijd lekker en op tijd. Prijs/kwaliteit verhouding is beter dan andere sushi restaurants die bezorgen. Deze keer was de bezorging wat vertraagd maar hadden ze er als goedmaker gratis drinken bij gedaan. Top!

Koelewijn
19 juli 2021

Lekker, vers en gezond

Monique de Haas
15 juli 2021

Ik heb hier nu voor de 5e keer Sushi besteld en het is elke keer erg goed en vooral vers.

Peter
12 juli 2021

Op basis van de reviews hier voor de eerste maal sushiā€™s besteld. De bezorging keurig op de afgesproken tijd. Vervolgens met ervaren sushi eters erg genoten van de uitstekende sushi. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ralph Wagter
8 juli 2021

Mooie kwaliteit. Alleen de mais krab roll was verre van krab, prachtig plaatje van soft shells krab en de rol bevatte enkel wat surimi flakes. Krab=Krab en geen surimi, geldt ook voor de ander krabgerechten, Verder waren de andere sushi mooi vers en smakelijk

zico
4 juli 2021
Lotte
1 juli 2021

Super lekkere verse sushi! Bezorging was top, zelfs meegelopen naar de auto.

C.
28 juni 2021

Super service en echt lekkere sushi! Hele vriendelijke bezorger die nog met iets extra's aan kwam zetten omdat hij wat later was, echt super lief!

Elisa
20 juni 2021

Hele snelle bezorging en super lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Vries
19 juni 2021

Heerlijke sushi gehad. Met de betaling ging het niet direct helemaal goed maar dat is heel keurig en vriendelijk opgelost met de aardige bezorgster. Heel tevreden! (Alleen een suggestie: de groene plastic tussen velletjes weglaten, overbodig... er is genoeg plastic op deze planeet)

sonja Noordermeer
17 juni 2021

Zoals steeds weer voortreffelijk.

A
16 juni 2021

Ontzettend goede service. Er werd speciaal gebeld dat de levering wat later kwam. Helemaal prima. Zo konden wij hier rekening mee houden. Daarnaast kregen wij extra drinken ivm het wachten. Top top top! En de sushi was uiteraard heeerlijk zoals altijd.

Eleonora
13 juni 2021

Alweer ongelofelijk heerlijk gegeten wat een onwijs lekker sushi! Sushi is altijd vers, ontzettend smaakvol en wat een kwaliteit! Wij hebben al alle sushirestaurants in Gouda gehad , Maar jullie zijn verreweg echt de beste. Ga zo door!

Hans
13 juni 2021

Altijd goede verse producten en snelle bestelling. En smaakt beter dan de grote ketens

Lex
6 juni 2021

Na eerdere positieve ervaringen nu teleurgesteld. Veel peper op crunchy ebi maakte ze echt veel minder lekker....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick Botman
29 mei 2021

Heerlijke sushi!

Samira khouakhi
25 mei 2021

Top service en sushi was h e e r l i j k. Jullie hebben er zeker een vaste klant bij!

Daniel Vermeij
24 mei 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ard
21 mei 2021

Fantastisch gegeten, echt een aanwinst voor Gouda! Bezorging ontzettend vriendelijk!!

Pamela
20 mei 2021

Super snel en erg lekker !

Romy
18 mei 2021
Carla Molenaar
16 mei 2021

Misosoep mag in een kleiner bakje. Sushi was heerlijk, goeie rijst en vulling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
14 mei 2021

Nooit eerder een bestelling geplaatst, maar ik ben positief verrast. Heerlijk verse sushi voor een vriendelijke prijs. Compliment: door de drukte kon de bestelling niet op het gewenste moment worden bezorgd. Er werd telefonisch contact opgenomen om dit te vertellen; dat maak je tegenwoordig bij bestellen niet zo vaak meer mee. Uiteindelijk werd er vrij snel daarna bezorgd. Het was het wachten waard!

Olaf de Groot
11 mei 2021

Heerlijke sushi! Goed van smaak, verse ingrediĆ«nten en snelle bezorging! Dit was voor herhaling vatbaar! Vijf sterren als het wordt geleverd zonder de overbodige plastic grassprieten en grote hoeveelheid gember en wasabi in aparte plastic bakjes.. en de wakame mag van mij zonder de sla eronder šŸ˜. Ik ga zeker nog eens bestellen!

Onno
7 mei 2021

Goedexsite met veel keus. Prijs/Kwaliteit zeer goed. Bestelling via website en opgehaald in de zeer schone zaak. Erg vriendelijke medewerkers en de bestelling perfect op tijd en zeer verzorgd. Controle of de bestelling wel voor jou is vond ik ook zeer correct. Sushi smaakte prima. Van begin tot eind dus zeer tevreden.

M.
29 april 2021

My fav sushi in town! Yumyum

Sara
29 april 2021

Het was echt verrassend lekker. Normaal ben ik een beetje sceptisch over sushi bestellen in omgeving Gouda. Deze restaurant heeft oprecht super lekkere sushi. Bezorging was ook erg snel. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

sonja Noordermeer
28 april 2021

Ik heb nu voor de 3e maal binnen korte tijd besteld. En steeds weer gesmuld. Het is weer voor herhaling vatbaar. Dat de bezorging op koningsdag wat later was is jullie van harte vergeven. Ik waardeer het dat de vertraging telefonisch is doorgegeven.

Martijn van der Zalm
27 april 2021

Geweldig goede verse sushi, pas 7 dagen geleden ontdekt en al 3 keer besteld. Ook de sashimi is heel erg goed, 2 dagen geleden zwommen deze nog. We zaten al 3 jaar bij onze vaste toko maar zijn nu echt definitief overgestapt... Volhouden zo!

Charlotte
26 april 2021

Heerlijke sushi! Na de eerste keer via thuisbezorgd lekker direct bij Milliy besteld. Eten was er op tijd en het eten was weer heerlijk. Top!

Rene
21 april 2021

Heerlijke Sushi! Voor mij tot nu toe een van de beste in Gouda.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed Booij
19 april 2021

Zeer goede sushi, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel Vermeij
18 april 2021

Voortreffelijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
18 april 2021

Prima sushi, aanwinst voor Gouda.

Sharon
13 april 2021

Vriendelijke bezorger en heerlijke sushi! Nog maar net gestart in Gouda dus maar even uitproberen, zeker een aanrader en zal hier zeker vaker bestellen.

Marga
3 april 2021

Snelle bezorging en sushi was erg lekker.

Alfea
2 april 2021

Hele goede en mooi verzorgde sushi box, echter had de bezorger geen wisselgeld bij zich?! Terwijl wij bij de bestelling contant betalen hadden aangeven. Sushi is dus zeker een aanrader maar wel via iDeal betalen :)

Marija
31 maart 2021

Heerlijke sushi! Top service, lieve mensen :)

Lex
31 maart 2021

Heerlijke sushi.

J.
31 maart 2021

Lekkere sushi, aanrader om te proberen! Wij zijn nogal kritisch op de kwaliteit van de sushi en Milly smaakte erg goed. Het bezorgen duurt wat lang + 45/50 min, houd daar rekening mee met het bestellen.

Michaela
29 maart 2021

Super lekker, en precies zoals in Alkmaar bij de Motto Sushi!! Heel blij, aangezien dat mijn favoriete Sushi restaurant ooit is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon
27 maart 2021

Heerlijke sushi! Wij bestellen van nu af aan hier!

Laura
26 maart 2021

Heerlijke sushi en snel bezorgd! Voor herhaling vatbaar.